ברזיל – קורונה, עסקים ושנת הבחירות

26.05.2022

שתפו :

דגל ברזיל

מה בוובינר?

בעת היציאה מהמשבר הכלכלי-פוליטי שפקד את המדינה הגדולה ביותר ביבשת הדרומית ובדיוק כשכל התחזיות הראו נתונים אופטימיים, הגיעה הקורונה גם לברזיל. האופטימיות של התחלה חדשה עם ממשלה חדשה וצעידה כלכלית וחברתית קדימה, התחלפה באי-ודאות שרק העמיקה ככל שעלו מספרי החולים במדינה. שנת 2020 שלראשונה מזה זמן מה עתידה הייתה להביא עמה צמיחה משמעותית הסתיימה עם קיטון של למעלה מ-4% בתמ"ג, פיחות משמעותי במטבע, אבטלה ועשרות אלפי עסקים שנסגרו.

 

עם זאת, הצליחה ברזיל לשמור על תחזיות של צמיחה לשנת 2021 ועל מקומה כאחת הכלכלות הגדולות בעולם והמובילות ביבשת. בואו לשמוע על השוק הגדול בדרום אמריקה ועל מה שצפוי לו בשנת 2022.

 

המרצה:
גב' טלי סגל-אורדנטליך, הנספחת הכלכלית בריו דה ז'נרו, ברזיל, הגיעה לברזיל בשנת 2018 כנספחת שנייה בנספחות חדשה. לפני היציאה לשליחות עבדה במטה מינהל סחר חוץ בדסק אירופה. לפני ההצטרפות למשרד הכלכלה והתעשייה ניהלה מרכז גיוס בחברה בינלאומית. בוגרת תואר ראשון ושני במדעי המדינה עם התמחות בתקשורת פוליטית מהאוניברסיטה העברית.

 

לצפייה בוובינר לחצו כאן

דגל גרמניה - סיוע ליצואנים המייצאים לגרמניה

סיפורן של כלכלות משלימות - עם הנספחת הכלכלית בברלין - 13.9.23

דגל פנמה - מכון היצוא יכול לספק לעסקים מקומיים כלים ומידע ליצוא מוצרים לפנמה

עשיית עסקים עם פנמה - 13.9.23

Medical products registration and sales in China - 7.9.23

Rio Innovation Week

Rio Innovation Week